TRAINEN IS VOOR ELK NIVEAU

Bel, mail, app of stuur een facebook berichtje en vraag naar de mogelijkheden wat wij voor jou kunnen betekeken. Wij zijn een sportschool met een lage drempel.

KICKBOKSEN

Bij de Fudo shin-do kan iedereen meedoen aan het kickboksen zowel de jeugd vanaf 10 jaar, alsmede volwassenen, maar ook voor meiden/dames is dit een zeer geschikte sport.

MMA

Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan alle aspecten van het MMA. Verschillende grondtechnieken,oftewel het “grappling”, maar ook de overgang van het staande gevecht naar het grondgevecht komen aan bod.

KIDS STREET DEFENSE

Kinderen sociaal weerbaarder en meer zelfvertrouwen door Kids Streetdefense.
De eenvoudige, op Judo, (Kick)Boksen, Jiu Jitsu en Tae Kwondo gebaseerde technieken, zorgen ervoor dat ieder kind zich bij KSD “thuis” voelt, dat er altijd iets is wat het kind leuk vindt, goed kan of leren kan.

De training

De trainingen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk, onafhankelijk van conditie, geslacht, leeftijd, het niveau en het aantal trainingen in de week.

MELD JE NU AAN!

Woensdag
19:00 – 20:00

Zondags
11:00 – 12:00 Kickboksen

12:00 – 12:45 Kidsstreetdefense

Afwijkende data 2018
20 mei 1e pinksterdag geen training
week 30 t/m week 35 geen training (23-07 t/m 02-09) zomervakantie geen training
5 december geen training
25 december geen training
30 december geen training

Ook bij ons gelden natuurlijk regels, waaronder respectvol met elkaar omgaan en luisteren naar de instructies van de leraren.
Uitgebreide regelgeving is op te vragen bij de leraar en wordt tevens waar nodig besproken tijdens de lessen.

RESPECT

De vechtsport bestaat al honderden jaren. In die jaren is veel kennis en ervaring opgebouwd. Niet alleen over de techniek, maar ook over de achterliggende principes van de vechtsport zoals doorzettingsvermogen, respect hebben voor een ander en incasseringsvermogen. Deze principes dragen bij aan persoonlijke vorming en groei. Ook in de huidige vechtsportlessen komen deze principes naar voren.

Wordt ook fit en voel je goed

Kom dan trainen in een leuke en gemoedelijke sfeer

JOIN US