mei 9, 2022
  • 225
by Frank Te Nijenhuis

Fudoshin-do is beloond door het Nederlands Instituut voor Vechtsport en Maatschappij (NIVM) met het Label Veilig en Verantwoord Vechtsporten.

Edwin Korenberg (adviseur NIVM) kwam vrijdag 22 april het Label uitreiken aan Frank te Nijenhuis.

Een club die de extra spotlights verdient!
“Fudoshin-do heeft alles voor haar leden goed geregeld en het aanbod is van een kwalitatief hoog niveau”, zo omschrijft Korenberg (NIVM) de club uit Goor. Hij vervolgt: “Als NIVM zijn wij erg blij dat deze clubs kwaliteit en veiligheid zo belangrijk vinden en dit ook daadwerkelijk willen aantonen. De club heeft mooie vorderingen gemaakt in de afgelopen periode welke niet makkelijk was voor de sport. Ze hebben het dan ook verdiend om het Label Veilig en Verantwoord vechtsporten te mogen ontvangen. Wij waarderen het enorm hoe de club momenteel bezig is. Iedereen die zijn kinderen veilig en verantwoord wil laten sporten, is hier op de goede plek. Kortom, als je kickboksen overweegt te gaan beoefenen moet je zeker eens bij Fudoshin-do gaan kijken!”

Fudoshin-do Goor is één van de 14 Overijsselse clubs die deel heeft genomen aan het programma ‘Vitale open vechtsportclubs in Overijssel’ en ze is de eerste vereniging in Hof van Twente die aan de voorwaarden van het Label heeft voldaan.

Trots op de club!
Frank te Nijenhuis is trots op de club: “Ik had veiligheid en kwaliteit in iedere les al hoog in het vaandel staan. Dat we daar nu om gewaardeerd worden is natuurlijk super!. Een mooie prestatie voor onze maatschappelijk betrokken en enthousiaste club. Fudoshin-do heeft in de afgelopen periode veel voor de sport gedaan en we zijn steeds meer zichtbaar in de hof van Twente. Samen met onder andere Salut en het Jeugdsportfonds worden mooie resultaten behaald.”

Gratis proefmaand
Om het behalen van dit keurmerk te vieren nodigt Fudoshin-do inwoners uit Hof van Twente en omstreken uit om kennis te komen maken met de club. Meer informatie is te vinden op www.fudoshindo.nl

Dit artikel stond ook op www.goorsnieuws.nl

Op de hoogte blijven van al het nieuws
Schrijf je hier in

Schrijf je hier in